• تاریخ انتشار : 1403/04/05 - 09:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 30
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

روز جهانی مبارزه با سوء مصرف مواد مخدر و قاچاق غیرقانونی

مشکل جهانی مواد مخدر چالشی چند وجهی است که زندگی میلیون ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد. از افرادی که با اختلالات مصرف مواد دست و پنجه نرم می کنند تا جوامعی که با پیامدهای قاچاق مواد مخدر و جرایم سازمان یافته دست و پنجه نرم می کنند، تأثیر مواد مخدر گسترده و پیچیده است. برای پرداختن به این چالش، اتخاذ یک رویکرد مبتنی بر شواهد علمی که پیشگیری و درمان را در اولویت قرار می دهد، ضروری است.

روز  جهانی مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر یا روز جهانی مواد مخدر هر سال در 26 ژوئن برای تقویت اقدام و همکاری در دستیابی به جهانی عاری از سوء مصرف مواد مخدر نامگذاری شده است. کمپین امسال روز جهانی مواد مخدر به رسمیت می‌شناسد که سیاست‌های مؤثر مواد مخدر باید ریشه در علم، تحقیق، احترام کامل به حقوق بشر، شفقت و درک عمیق پیامدهای اجتماعی، اقتصادی و سلامتی مصرف مواد داشته باشد.

بیایید با هم، با هدایت اصول علم، شفقت و همبستگی، تلاش های خود را برای مبارزه با مشکل جهانی مواد مخدر افزایش دهیم. از طریق اقدام جمعی و تعهد به راه‌حل‌های مبتنی بر شواهد، می‌توانیم جهانی ایجاد کنیم که در آن افراد برای داشتن زندگی سالم و رضایت‌بخش توانمند شوند.

روز جهانی مواد مخدر امسال فراخوانی است برای:

افزایش آگاهی: افزایش درک اثربخشی و مقرون به صرفه بودن راهبردهای پیشگیری مبتنی بر شواهد، با تأکید بر تأثیر آنها بر کاهش مضرات مصرف مواد.

حمایت از سرمایه گذاری: تشویق به سرمایه گذاری بیشتر در تلاش های پیشگیری توسط دولت ها، سیاست گذاران، و متخصصان مجری قانون، با برجسته کردن مزایای بلند مدت مداخله و پیشگیری زودهنگام.

توانمندسازی جوامع: جوامع را به ابزارها و منابع برای اجرای طرح های پیشگیری مبتنی بر شواهد، تقویت انعطاف پذیری در برابر مصرف مواد مخدر و ترویج راه حل های مبتنی بر جامعه مجهز کنید.

تسهیل گفتگو و همکاری: ترویج گفت و گو و همکاری بین ذینفعان برای تقویت شیوه ها و سیاست های پیشگیری مبتنی بر شواهد، ایجاد یک محیط حمایتی برای به اشتراک گذاری دانش و نوآوری.

سیاست گذاری مبتنی بر شواهد را ترویج دهید: از سیاست گذاری مبتنی بر شواهد در سطوح ملی و بین المللی حمایت کنید و اطمینان حاصل کنید که سیاست های دارویی مبتنی بر تحقیقات علمی است و از بهترین شیوه ها مطلع می شود.

درگیر کردن جوامع: افزایش آگاهی در مورد اهمیت مشارکت و مشارکت جامعه در طراحی و اجرای برنامه های موثر پیشگیری از مواد مخدر، توانمندسازی جوامع برای به دست گرفتن مالکیت تلاش های پیشگیری.

توانمندسازی جوانان: دانش، مهارت ها و منابع را برای جوانان فراهم کنید تا به عوامل تغییر در جوامع خود تبدیل شوند، از طرح های پیشگیری از مواد مخدر حمایت کنند و صدای آنها را در گفتگو تقویت کنند.

ترویج همکاری بین المللی: تقویت همکاری بین المللی و همکاری بین دولت ها، سازمان ها و جوامع برای توسعه و اجرای استراتژی های مبتنی بر شواهد برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر و جرایم سازمان یافته، با شناخت ماهیت جهانی مشکل مواد مخدر و نیاز به اقدام هماهنگ.

  • گروه خبری : پرستاری سلامت جامعه و سالمندی,فرهنگ سواد و سلامت,مناسبت ها
  • کد خبر : 269685
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده

سمیه عطایی